martes, 26 de julio de 2011

Cervesa del Montseny, de natural a ecològica

La Companyia Cervesera del Montseny treu al mercat una nova cervesa artesana de producció agrària ecològica, l’ECOLupulus.


El llúpol i la malta utilitzats són productes vegetals ecològics, no procedents de cultius transgènics, cultivats sense adobs ni pesticides de síntesi química, només s’utilitzen adobs orgànics i minerals naturals.

La Companyia Cervesera del Montseny utilitza tècniques de producció que són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones.

L’entitat certificadora, el Consell Català de Producció Agrària Ecològica, CCPAE garanteix que la nova cervesa ha estat elaborada seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que ha controlat tot el procés de producció, elaboració, envasat i comercialització. 



Així mateix la CCPAE garanteix que el nou producte s’ha produït conforme el reglament d’agricultura ecològica de la UE.

ECOLupulus és una cervesa Artesana Ecològica d’estil ÍBER ALE. Cervesa rossa d'alta fermentació adaptada a l'estil del nostre país. Amb aquesta cervesa recuperem l'alta fermentació tradicional dels nostres avantpassats ibers. Tota la intensitat del llúpol en combinació amb la malta pilsen, per fer passar la set.

Temperatura de consum: entre 8 º i 12ºC.

Graduació alcohòlica: 5,4% Alc.Vol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario